Jeg hedder Lars

Som syvårig i 1975 var jeg med til at vinde en fodboldkamp. Det eneste jeg husker var at vi vandt og at jeg så ikke længere havde behov for at spille fodbold. Hvad var der mere at opnå? Vi vandt!

• Fællesskaber, venskaber og idræt var en del af min barndom og ungdom
  • Rekrutteret som udøver og hjælper, som far, i den lokale klatreforening
  • Hjælperollen voksede til certificeret instruktør og siden som formand

Det jeg ikke fik hjælp til var foreningen og arbejdet med at drive en forening. Og det lå ikke til højrebenet, hvor man kunne finde hjælp til det.

Gennem et samarbejde, hvor vi lavede friluftskurser, fik jeg muligheden for at søge jobbet som foreningskonsulent. Her så jeg chancen til at hjælpe andre, som også havde brug for hjælp til at drive deres forening.

Min store passion er, at hjælpe foreninger og deres ledere.

Gennem mere end 20 års frivillighed og 12 års professionelt arbejde med frivillige ledere og deres foreninger, kan jeg hjælpe dig og andre frivillige med, at gøre det mere simpelt og enkelt af drive foreningen.

Når alt kommer til alt vil vi jo bare gerne dyrke vores fritidsinteresse.

Lars Kaae Wagner
Foreningscoach