TILLYKKE

Du har gennemført kurset Tre step til en enklere forening

Og kan tilgå dit kursus på siden "dine kurser", hvor du kan nulstille dit kursus, downloade dit kursusbevis eller tage et af steppene igen.

Tre step. En enklere forening.

Du har nu taget de første step til en enklere forening. Jeg har mange flere redskaber og tips til dig i det fulde kursus.

Involver hele foreningen

Et ekstra step for dig kunne være, at dele og involvere hele din forening. Sammen vil I stå stærkere og have et fælles fundament for det videre arbejde mod, at alle jeres frivillige får mere tid til det de synes er sjovt.

Jeres egen kursusansvarlig

Tre plus to step til en enklere forening giver jer redskaber til en samlet indsats i forening og I udpeger selv en kursusansvarlig, som kan følge med i hvordan det går. I kan som forening tilmelde jer det antal frivillige som I behøver og alle få de samme redskaber på samme tid. I får også jeres eget login.

Tre plus to step til en enklere forening

I dette kursus tilføjer jeg yderligere to step. Steppet Arenaen skal være med til, at sætte rammerne for foreningen og det sidste er Omverden, som handler om de muligheder der er ved samarbejde, med andre, og hvilke myndigheder der.
I får:
  • Eksklusiv adgang via egen kursusadministration

• 5 step | 30+ lektioner

• 30+ Processer og beskrivelser til download

• 2 coachende Live webinar

• Videomateriale

• Online værktøjer til brug i dit foreningsliv

• Adgang til Debatforum | øvrige Live webinar

• Eget gruppefora

• Kursusbevis | Adgang i 365 dage

Målgruppe:

Hele bestyrelsen, hele udvalget eller afdelingen eller hele foreningen.
(Kurset kan sagtens tages af enkeltpersoner)

Kursets tre step indeholder:

• Arenaen - Hvilke rammer agerer foreningen indefor
  • Holdet - Dig og din bestyrelse, kompetencer, roller, teamarbejde
  • Spillet - Dine og foreningens opgaver, hvad skal laves og hvem gør det hvornår, samarbejde og mødekultur
  • Redskaber - Hvilke redskaber kan du gøre brug af for at gøre det mere enkelt
  • Omverden - muligheder for samarbejde samt hvilke institutioner er vi omgivet af

Mål med kurset:

Udvikle hele bestyrelsen, udvalget eller foreningen og gøre foreningen enklere af drive fremadrettet.

At få den samme forståelsesramme, at arbejde udfra.
Få de samme redskaber at arbejde med.