TILLYKKE

Du har gennemført dit gratis onlinekursus

Og kan tilgå dit kursus på siden "dine kurser", hvor du kan nulstille dit kursus eller gense det.

Tre step. En enklere forening.

Du har nu taget de første step til en enklere forening. Jeg har mange flere redskaber og tips til dig i det fulde kursus.

Få bedre overblik

At gennemgå foreningens opgaver giver overblik. Overblik over hvilke opgaver der skal løses hvornår. Og så kan I bedre fordele opgaverne mellem jer og engagere flere frivillige.

Få mere overskud

Når flere er med, til at udføre opgaver, får alle tid til det som i forenes om. Og i bund og grund er det vel derfor I er i foreningen. Bedre udnyttelse af jeres ressourcer, som mennesker, giver bedre humør.

Tag hele kurset tre lette step til en enklere forening

Et enklere foreningsliv og drift giver mere overskud. Overskud du kan bruge på din egen idræt, engagere flere ildsjæle, starte nye ting op eller bare til hygge.
Du får:
  • 3 step | 25 lektioner
  • 20+ Processer og beskrivelser til download
  • Videomateriale
  • Online værktøjer til brug i dit foreningsliv
  • Adgang til Debatforum | Live webinar
  • Kursusbevis | Adgang i 365 dage

Målgruppe:

Foreningsledere, bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige, som ønsker en lettere enklere forening og foreningsarbejde.

Kursets tre step indeholder:

• Holdet - dig og din bestyrelse, kompetencer, roller, teamarbejde
  • Spillet - Dine og foreningens opgaver, hvad skal laves og hvem gør det hvornår, samarbejde og mødekultur
  • Redskaber - Hvilke redskaber kan du gøre brug af for at gøre det mere enkelt

Mål med kurset:

Udvikle egne og holdets kompetencer, fordeling af roller og arbejdsopgaver, synliggørelse af foreningens opgaver med ansvarsplacering.

Kendskab til mødeledelsesværktøjer, rekrutteringsværktøjer og redskaber, som kan gøre det enklere, at drive forening.