Alle som en

Bestem selv hvem der skal have kurset

Dette step er også lidt med til at sætte rammer. Rammen om bestyrelsen og jeres kompetencer.

I får derfor :

• Overblik over egne kompetencer og egen rolle i bestyrelsen
  • Viden om hvilke roller der også kan være gode at have i sin bestyrelse
  • Værktøjer til at arbejde med kompetencer i din bestyrelse
  • Bekendt med teamarbejde og teamroller samt egne mål som leder

Dette step er med til at definere foreningens opgaver og giver samtidig dig viden om:

I får derfor :

• Overblik over foreningens og dine opgaver
  • Fordeling af opgaver mellem dig og din bestyrelseskollegaer
  • Om du og din bestyrelse laver de ting I bør og om der er opgaver i skal lade ligge
  • Orientering om arbejdsform og kultur i bestyrelsen

Dette step viser dig og indfører dig i nogle af de redskaber, der kan gøre foreningslivet enklere:

• Færre effektive møder
  • Foreningens Timeout
  • Flere frivillige

Tre step til en enklere forening

Tilmeld jeres frivillige allerede i dag

Reserver så mange pladser som I har behov får. Tilmeld efterfølgende alle dem som I mener kunne bruge kursets indhold og følg med i udviklingen, deltag i debatten og se forandringen til en enklere forening ske.

Foreningens egen gruppe

Automatisk oprettelse

Ved reservering af pladser  og køb af kurset til jeres frivillige navngiver I den gruppe, som automatisk bliver oprettet til jer.

Nem administration

Inviter deltagere

Som administrator kan du vælge hvem der skal deltage, sende invitationer direkte og følge med i hvor langt deltagerne er nået.

Administrator deltager gratis

Der er altid plads

Ved oprettelse af kursusgruppen til foreningen er der altid en gratis plads til administratoren - helt automatisk.